Hvilken herlighed, og manden havde skrællet en hel grydefuld, så der både er til grød, mos og måske og fryseren til dejlig æblekage på en kold vinterdag
En pikant smag af vanilje og lidt sprøde mandler er med til at forsøde æblemosen, som jeg lægger sammen med knuste marcipanmakroner, i stedet for den klassiske æblekagerasp
Min grød er endda blevet proppet med grøntsager, transformeret til kage og jeg har leget med forskellige smagsnuancer for at lave grøden ala “rødgrød med fløde“
Sidste gang bagte jeg en halv kage og tilsatte lidt mere æblemos end Marina. Den anden dag kogte jeg en god æblemos af Rød Ananas æbler, så alle ingredienser var klar
Nu har æblerne stået køligt et par dag – så i går skulle de skrælles og min plan var, at koge en stor gryde æblemos, som igen skulle blive til en lækker æblekage med makroner, rasp, flødeskum og ribsgelé
lun æblemos. æblemos. Lun æblemosen og tilsæt tykmælk. lun æblemos. Posted on October 9, 2014 by Henriette Lykke in Desserter, Diverse, Kage, Nye opskrifter, Snacks. 3 dl æblemos
Hvis kagebunden når at blive færdig før du er klar med fyldet gør det ikke noget. 1300 g færdig æblemos Se link til opskrift i tips og tricks over opskriften eller i noterne herunder. 14 æggehvider blommerne bruges til kagebunden. 1Bag midt i ovnen i ca 20 minutter til kagen er fast og gylden. 1Lav imens æblemos og marengs. 1Se opskriften på æblemos. 1Når kagebunden er klar smøres æblemosen ud i et tykt lag på kagebunden. 1Fordel marengsen ud over æblemosen. 1Sæt kagen tilbage i den varme ovn og bag den ca 10 minutter til marengsen er smukt gyldent. 1Bedstefars skæg kagen kan spises med det samme eller du kan vente til den er kølet lidt af
Der er altid noget, der skal fejres – hvis ikke en fødselsdag eller et jubilæum, så bare livet i sig selv – og der er dermed altid en god anledning til at lave lagkage