) og smør det ud over den afkølede kage. Opskrift på (verdens lækreste) snickers glasur. Jeg hjalp hende med at bage lidt forskelligt og fik lov til at lege med en gluten og sukkerfri kage til bordet
Fordel glasuren på kagen, pynt med frysetørrede hindbær eller hvad du synes, og lad den køle helt af (helst i køleskabet) før den serveres med en god kop kaffe og måske en kugle vanilleis, hvis du bruger den som dessert
pisk smør, flormelis, vanillesukker, kaffe og kakao sammen og smør på kagen. stærk kaffe. Man erstatter blot smørmed plantemargarine og kærnemælk med ½ liter vegansk usødet yoghurt
Alle ingredienserne kan anskaffes i helt almindelige butikker og så er den nem at gå til. Glasur. Mel, kakao og bagepulver sigtes i smørblandingen og vendes dejen skiftevis med mælken indtil det er godt fordelt
Kagen er dækket med en kaffeglasur, og den skæres i firkanter, når den skal serveres. Fryser du kagen medglasur på, kan du ikke opvarme kagen i ovnen, da glasuren så vil smelte og flyde ud
Der et helt indlæg hvor jeg kun har skrevet om denne glasur. En smule af chokolademoussen smørers på og de brændte mandler hakkes groft og drysses henover og den sidste bund presses ned så de ligger klemt sammen
Smelt smørret og rør kaffen i. kold kaffe. Kom glasuren på kagen når den er afkølet. Bland alle tørre ingredienser sammen og rør dem i æggesnapsen sammen medsmørret
kaffe. En god chokoladekage med topping og chokoladeglasur blandet med kokos. Glasur. Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og mas dem sammen med en del af sukkeret