Kødboller. Alle ingredienserne til kødbollerne blandes godt sammen i en skål. Kødboller. Mens kødbollerne er i oven i 20 minutter, koges pastaen og tomatsovsen tilberedes. 500 g hakket oksekød. Der formes 24 små kødboller, der lægges på en bageplade beklædt med bagepapir. Sæt pladen i ovnen og bag kødbollerne i 20 minutter. 500 g hakket oksekød
hakket oksekød. Jeg serverede desuden en råkost og en dressing lavet af creme fraise, lidt chilimayo, citron, ketchup og løgpulver som passede godt til kødbollerne
6-700 g hakket oksekød, gerne magert. Jeg er egentlig ikke særlig begejstret for hverken rødbeder eller rosenkål i salat, men nogle gange kan jeg godt lide at udfordre mig selv
i gastronomi for at kunne lave denne fantastiske ret - så er du til lidt nytænkning og lækker mad for hele familie, så skal du helt sikkert prøve de marokkanske kødboller
½ kg Hakket oksekød. Rør grundigt, og form farsen til små kødboller. Kom persillen og halvdelen af basilikum i skålen sammen med parmesan, oksekød, æg, mælk samt salt og peber