Her er en lækker opskrift på lammedellermed frisk mynte, hvidløg og chili. De smager godt med mynte- og hvidløgsdip til, nye kartofler og auberginesalat
Fjern panden fra varmen, og gå i gang medkødbollerne. Kofta minder lidt om frikadeller eller kødboller, men de stammer ikke fra hverken norden eller det sydlige Europa
Rul nu små kødboller på størrelse med en valnød. Varm olivenolie i en pande og rul kødbollerne i mel. De her små græske frikadeller vil hjælpe dig med din rehab
Denne ret er oprindeligt lavet af hakket kød, og man kan sagtens udskifte oksekøddet medlam. Som med al indisk mad indgår der en række krydderier, som du måske ikke lige har, men jeg kan kun anbefale at få dem købt, hvis du som jeg er vild med det indiske
Lam. vand over at koge, når den koger skru lidt ned for varmen, put små kødboller (evt. 500 g hakket kød (lam, frikadeller, oksekød, grisekød, kylling, kalkun). Kødboller - sæt en gryde med 1 l. formet med en ske) i vandet, måske kan alle være der og ellers kog af 2 gange. 500 g hakket kød (lam, frikadeller, oksekød, grisekød, kylling, kalkun)