Kødboller med lam opskrifter

Mynte og lam

Mynte og lam

Her er en lækker opskrift på lammedellermed frisk mynte, hvidløg og chili. De smager godt med mynte- og hvidløgsdip til, nye kartofler og auberginesalat
Cevapcici eller hvad de nu hedder

Cevapcici eller hvad de nu hedder

Det afgørende er at farsen bliver godt æltet, så de aflange kødboller hænger sammen og ikke falder fra hinanden når de steges
Kofta

Kofta

Fjern panden fra varmen, og gå i gang medkødbollerne. Kofta minder lidt om frikadeller eller kødboller, men de stammer ikke fra hverken norden eller det sydlige Europa
Keftédes græske frikadeller

Keftédes græske frikadeller

Rul nu små kødboller på størrelse med en valnød. Varm olivenolie i en pande og rul kødbollerne i mel. De her små græske frikadeller vil hjælpe dig med din rehab
Kefta Tagine med æg

Kefta Tagine med æg

Kødbollerne. Denne ret spises med hjemmebagt marokkansk brød men hvis man ikke lige kan overskue det, så går andet brød også til
Kofta Masala

Kofta Masala

Denne ret er oprindeligt lavet af hakket kød, og man kan sagtens udskifte oksekøddet medlam. Som med al indisk mad indgår der en række krydderier, som du måske ikke lige har, men jeg kan kun anbefale at få dem købt, hvis du som jeg er vild med det indiske
Grillet lammebov – hvad med resterne?

Grillet lammebov – hvad med resterne?

Steg små kødboller – form dem med en teske, så bliver de fine. Til kødbollerne skal man bruge. Grillet lammebov – hvad med resterne

Frikadeller, kødboller og den slags

Lam. vand over at koge, når den koger skru lidt ned for varmen, put små kødboller (evt. 500 g hakket kød (lam, frikadeller, oksekød, grisekød, kylling, kalkun). Kødboller - sæt en gryde med 1 l. formet med en ske) i vandet, måske kan alle være der og ellers kog af 2 gange. 500 g hakket kød (lam, frikadeller, oksekød, grisekød, kylling, kalkun)