vendes kødbollernetilfældigt rundt i fadet og pensles igen med marinaden. Kødboller. Det asiatiske køkken er så fuld af smag og med hverdags ingredienser, kan nye smagskombinationerfrembringes på måder der er svært i det vestlige køkken
Alle ingrediensernetilkødbollerne blandes godt sammen i en skål. Når det regner og rusker udenfor, er det en sand lise for sjælen at spise en god varmt ret
Det er en utrolig nem og velsmagende ret, og da kødbollerne netop er bagt iovnen, så tager det kun den halve tid end på en stegepande, hvilket er SÅ smart, når der skal laves mad til flere
Jeg stegte dem iovnen og det var nemt og de holdte fint formen under stegning. Jeg serverede desuden en råkost og en dressing lavet af creme fraise, lidtchilimayo, citron, ketchup og løgpulver som passede godt tilkødbollerne
De kan steges på panden, men jeg har bagt dem iovnen. Jeg har lavet kødboller med pulp, og jeg har taget udgangspunkt i en opskrift, der fulgte med juiceren
igastronomi for at kunne lave denne fantastiske ret - så er du tillidtnytænkning og lækker mad for hele familie, så skal du helt sikkert prøve de marokkanske kødboller
Der var til madpakken dagen efter og selvom jeg undlod tzatzikien, var der ingen der var itvivl om at der var hvidløgi, da det stod og brummede imikroovnen - så er I advaret
Bag dem iovneni ca. Aftensmaden i går bestod af en god omgang spagetti med tomatsauce og kødboller. Den blev lavet uden opskrift men jeg vil prøve at huske hvad jeg kom i
At det endte med kødboller og en tomatsauce var bestemt ikke noget der huede kæresten. Kødboller. Tjah, det er ikke den store kreativitet der præger migitiden, hvilket bestemt også afspejles i aftensmaden