Kødboller hakket svin og kalv opskrifter

Usaltet kødboller

Usaltet kødboller

Kog en gryde vand – du behøver ikke så meget vand, for når kødbollerne kommer i vandet stiger det. Put kød, æg, mælk og soja i en skål
Boller i karry - Verdens bedste!

Boller i karry - Verdens bedste!

Drop kødboller ned i fonden og vent til de kommer op til overfladen. Form farsen til små kødboller. Har man en blogog samtidig små børn, er det næsten en pligt at have en opskrift med boller i karry på bloggen
Frikadunser

Frikadunser

Jeg laver altid frikadeller eller kødboller af blandingen af svinogkalv, da jeg syntes at det giver den bedste smag til farsen
Frederik og Mary - Boller i Karry!

Frederik og Mary - Boller i Karry!

Kogevandet fra kødbollerne hældes i en kande, og gemmes til sovsen. Godt med salt og peber. Kødbollerne hældes tilbage i den varme sovs og retten serveres med dampende varme ris
Livretter: Boller i karry

Livretter: Boller i karry

Nogen vælger rent svinekød, andre svine/kalv - ja, jeg har sågar hørt om folk, der blot køber en medister og presser farsen ud i passende bolle-størrelse, andre igen køber suppekødbollerog putter i
Fredagshygge!

Fredagshygge!

Sidst blev det til frikadeller ogkogtekødboller. Vi var så heldige at være en tur i Bilka, hvor der var sat hakketkalv/svin ned, så det måtte lige en tur med hjem og gøres klar