Kødboller. Alle ingredienserne til kødbollerne blandes godt sammen i en skål. Kødboller. Mens kødbollerne er i oven i 20 minutter, koges pastaen og tomatsovsen tilberedes. 500 g hakketoksekød. Der formes 24 små kødboller, der lægges på en bageplade beklædt med bagepapir. Sæt pladen i ovnen og bag kødbollerne i 20 minutter. 500 g hakketoksekød
hakketoksekød. Tilsæt hakket tomater og basilikum, og rør det godt sammen. Kødboller. Bland oksekød med presset hvidløg, hakket soltørrede tomater og hakket basilikum
6-700 g hakketoksekød, gerne magert. 2 skalotteløg, finthakket. 100 g valnødder, grofthakket. 6) Bland dressing af hvidløg, balsamico og olivenolie, salt og peber
i gastronomi for at kunne lave denne fantastiske ret - så er du til lidt nytænkning og lækker mad for hele familie, så skal du helt sikkert prøve de marokkanske kødboller
Form nu kødbolleraf farsen i en passende størrelse og vend dem i mel. Jeg har prøvet et hav af opskrifter, men den her kombination er en vinderen i vores lille familie