Kærnemælks boller opskrifter

Sunde og lækre boller der smager

Sunde og lækre boller der smager

Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur
Squash boller med et strejf af jul

Squash boller med et strejf af jul

For at undgå madspild bagte jeg lige endnu en omgang boller i dag. 20 boller. Jeg eksperimenterer lidt med min brødbagning og bruger lidt det jeg har i skabene og køleskabet
Gode boller

Gode boller

Jeg fik lyst til hvedeboller med masser af "tyg" i. ) skal sige det, ret velsmagende, lækre boller. Jeg kan godt li' at basismelet er hvedemel, da det gi'r mulighed for høje, luftige, lette boller
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Dejligt, dejligt brød til morgenmaden med en fin, sødlig eftersmag. Det minder mig faktisk meget om det svenske sirpusbrød
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Efter en uges ferie på de kanariske øer er familien tilbage i hverdagen igen, men det gør ikke så meget når det nu er lige op til jul (det er lige op til jul hele december hjemme hos os
Boller med påskeæg

Boller med påskeæg

Påsken nærmer sig og i den forbindelse har jeg lavet disse lækre, bløde og luftige boller med påskeæg
Perfekte glutenfri og proteinrige boller, smagfulde og luftige!

Perfekte glutenfri og proteinrige boller, smagfulde og luftige!

Det er boller, som det tager tid at bage, men resultatet er forrygende. Jeg bruger både koldpresset fedtreduceret nøddemel og glutenfrit mel til bollerne, det sikrer nærings- og proteinrigerige boller, og det giver en fantastisk smag
1. December boller

1. December boller

(lidt kanelsukker til at komme på toppen af bollerne). Efter hævning, former du dine boller og ligger dem på bagepladen
Græskarrugbrød uden surdej

Græskarrugbrød uden surdej

 Brødet holder sig tilmed rigtig godt, og hvis ikke det var fordi vi også havde en hel portion nybagte boller på lager, da dette brød blev lavet, så havde det ikke holdt mere end 3 dage max
Mysliboller

Mysliboller

Man bliver afhængig af de lækre mysliboller. 12 boller. Bag bollerne ved 200. Kan du ikke få fat i en femkornsblanding kan mindre også
Fyldte madbrød med skinke

Fyldte madbrød med skinke

Del dejen i 8 stykker og form dem til boller. 25 g smør. 11½ dl vand. 11½ dl kærnemælk. 125 g gær (½ pakke)
Chokoladeboller

Chokoladeboller

Pensl de godt hævede boller med et sammenpisket æg. Nu skal din dej deles i 14 lige store stykker som formes til boller og placeres på en bageplade hvor de nu skal efterhæve i 30 minutter. Bag bollerne i en opvarmet ovn på 200 grader, i 12 minutter - de skal have en let lys brun farve og lyde hyle når du banker forsigtigt under
Femkornsstykker

Femkornsstykker

Grovboller med surdej. Det er surdejs grovboller som holder længe og som man kan lave  dejen til aftenen før man skal bruge dem