Ergo kan man også spise pølser med revet hvidkål…. Jeg tænker lidt over det og konkluderer at man jo godt kan spise pølser med sauerkraut eller coleslaw
Den mexicansk inspireret lasagne her er fyldt med masser af kålog krydderier. Først en smule kål-tomatsauce, lasagneplader, kål-sauce, bechamel, lasagneplader, kål-sauce, bechamel osv
Pølse, polenta ogkål. Opvarm smørret i en sauterpande og smid pølserne på. Det ser måske ikke så fantastisk lækkert ud, og det lyder måske heller ikke som meget andet end noget, som man kunne støve op på en tysk motorvejsrestaurant
Flæsk og duppe, med poteter, stekte pølserog herlig nykål. Poteter, kål, gulrøtter og "duppe" ♫♪. Nå er nykålen kommet, så da blir det en smaksens middag
I dag vil jeg introducere jer til en krydsning mellem bagt pasta ogblomkålsgratinog mac’n’cheese. Blomkålsgratin møder bagt pasta møder sundere mac’n’cheese
Skålkålen, fjern stokken og skær kålen i mundrette bidder. En opdateret udgave af svensk pølseret med mindre kulhydrat og mere grønt end originalen, et hit hos både voksne og børn
frikadeller, pølser eller andet kød. være denne enkle ret med kartofler, ost oggrønkål. Hvis du synes, at grønkålen ser lidt mærkelig ud i farven, så er det ikke så underligt
med hele rødvinskogte chorizo pølser ovenpå. En anden ting jeg til gengæld har forstået meningen med, det er smagen … blomkålspure smager super lækkert – en rigtig god måde at få blomkål på også selvom man ikke er så vild med kål
Start med at bestil én af deres kaffer, som bliver serveret i en kæmpe skål eller deres varme kakao, som er varm mælk med smeltet chokolade, som du selv blander i mælken og ikke mindst en friskpresset appelsin- eller æblejuice
Så prøv min opskrift på Andelår med rosenkål. Men så må jeg jo lave ekstra lækker mad og glæde mig over at kunne side inde i varmen og stearinlysene og nyde den
Brunkål kan spises som det er, til det samme som grønlangkål, men det kan også være det bad, man koger et stykke saltet og måske også røget flæsk, pølser, eller en ordentlig dinosaurusstor bule stegeben, eller et stykke skinke i
Riv grøntsagerne i en foodprocessor, så kålet bliver flot revet. Tag den ud og kom det ønskede fyld på – tomat, ost, skinke, ananas, frisk tomat, løg, peberfrugt, kylling, hakket oksekød, osv
Palmekål med løg, tomat og parmesan. Gulerødder med oliven, citron og fennikeltop. Begge slags tilbehør kan bruge til pølser, frikadeller, koteletter eller andet kød
Snit kål, peber og løg og læg i en skål. Til formiddag fik jeg en æggehvideomelet (igen rester fra mayoproduktion) samt en rest pølse, en rest kødsauce og lidt grønt