Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur
For at undgå madspild bagte jeg lige endnu en omgang boller i dag. 20 boller. Jeg eksperimenterer lidt med min brødbagning og bruger lidt det jeg har i skabene og køleskabet
Jeg fik lyst til hvedeboller med masser af "tyg" i. ) skal sige det, ret velsmagende, lækre boller. Jeg kan godt li' at basismelet er hvedemel, da det gi'r mulighed for høje, luftige, lette boller
Efter en uges ferie på de kanariske øer er familien tilbage i hverdagen igen, men det gør ikke så meget når det nu er lige op til jul (det er lige op til jul hele december hjemme hos os
Det er boller, som det tager tid at bage, men resultatet er forrygende. Jeg bruger både koldpresset fedtreduceret nøddemel og glutenfrit mel til bollerne, det sikrer nærings- og proteinrigerige boller, og det giver en fantastisk smag
Brødet holder sig tilmed rigtig godt, og hvis ikke det var fordi vi også havde en hel portion nybagte boller på lager, da dette brød blev lavet, så havde det ikke holdt mere end 3 dage max
Pensl de godt hævede boller med et sammenpisket æg. Nu skal din dej deles i 14 lige store stykker som formes til boller og placeres på en bageplade hvor de nu skal efterhæve i 30 minutter. Bag bollerne i en opvarmet ovn på 200 grader, i 12 minutter - de skal have en let lys brun farve og lyde hyle når du banker forsigtigt under