Jævning til grød opskrifter

Boller i karry

Boller i karry

Maizenamel tiljævning. Løg hakkes groft i en foodprocessor, hvorefter kartoffelmel og kød tilsættes og farsen køres indtil den er glat og ensartet

Rabarbergrød med vanilje

Jeg bruger ikke jævning i min grød, men du kan naturligvis jævne grøden med f. kartoffelmel, jævningspulver eller majsstivelse (maizena)
Søde jordbær og smagen af sommer

Søde jordbær og smagen af sommer

kartoffelmel med lidt vand tiljævning. Forleden da vi holdt fødselsdagsbrunch serverede jeg lun jordbærgrødtil skyr i små glas med hjemmeristet granola
Rabarbergrød

Rabarbergrød

Rør majsstivelsen ud i lidt koldt vand, og kom jævningen i lidt ad gangen under omrøring. Men du kan også bruge dem til en frisk, sommerlig rabarbergrød

Rød grød med fløde

Når først jævningen er kommet i grøden må den ikke varmes op på blusset igen – det giver klumper. Kom grøden i skålen hvori den skal serveres og stil den på køl

Jordbærgrød m/ honning & lime

Maizena tiljævning. Rør maizena op i lidt vand og jævn grøden, Kog et par minutter ekstra, og smag til med lidt lime og vanillesukker, efter behag