Det smager så godt at det er blevet et kært barn med mange navne, for millionbøf bliver også kaldt kødsauce/-sovs, bolognese – som jeg nu nok vil vove den påstand at det er en luksusudgave af millionbøf – og så det knapt så flatterende navn, væltet lokum – vidste du i øvrigt at lokum kommer af det latinske locus som betyder sted
Jævning. Nu hvor vinteren nærmer sig med hastige skridt bliver det ikke nemmere, at få taget billeder da dagslyset efterhånden nærmest er ikke-eksisterende
Maizenamel til jævning. Der er efterhånden sikret et indtag af aftensmad hos Oskar, hvis der serveres ris og meget gerne med en flødesauce, og det er også derfor at denne ret nydes ofte herhjemme
Evt Maizena majsstivelse til jævning. Når retten har simret nok, så tilsættes den halve liter fløde – jeg vil ikke anbefale at du bruger en med lavere fedtprocent, da det går ud over smagen
evt Maizena til jævning. Jeg har valgt at servere mørbraden med den bedste Karl-Johan svampesovs, jeg til dato har haft held til at lave samt frisk spinatpasta
Majsstivelse og vand til jævning. fløde eller madlavningsfløde. Det er faktisk næsten et år siden at jeg lavede denne ret til aftensmad, men jeg kan stadig huske hvor dejligt det smagte, en lun forårs aften på terrassen, så jeg må dele opskriften med jer