Når skinken/baconen er sprød knækker du det i mindre stykker og serverer det sammen med suppen. Formålet med det hele var, at skabe opmærksomhed på at spise efter årstiderne
Smagen er helt fantastisk og er helt perfekt med lidt groftreven syrlig æble og eventuelt nogle champignons eller Søl (Havets bacon), stegt på panden i lidt smør og toppet ovenpå inden servering
Når skinken/baconen er sprød knækker du det i mindre stykker og serverer det sammen med suppen. Vi vil dermed sætte fokus på at bruge sæsonens friske og lokale råvarer, fremfor at efterspørge de importerede produkter
Smagen er helt fantastisk og er helt perfekt med lidt groftreven syrlig æble og eventuelt nogle champignons og Søl (Havets bacon), stegt på panden i lidt smør og toppet ovenpå inden servering
Suppen serveres herefter i dybe tallerkener med rødspætte-rullen i bunden, og med et drys af fine tern af æble, sprøde stykker iturevet bacon, lidt frisk timian og jordskokkechips
Mmmmmm denne cremedejordskokkesuppe er som skabt til en kold efterårs-/vinteraften. Jordskokker er efter min mening den mest delikate af alle rodfrugter - nok også den dyreste, og mest besværlige at have med at gøre
budt på minestrone, tortillas med oksefyld, thailandske fiskefrikadeller med agurke/rødløgssalat og sød chili, jordskokkesuppemed sprød bacon og kruspersille samt de lækreste sesamboller med grahamsmel