Jordskokkesuppe med kartofler. Du kan lave chips af jordskokker – ligesom af kartofler. Servér den varme jordskokkesuppe med et drys persille, den sprøde bacon og lunt brød til
Den traditionelle Jordskokkesuppe, er lavet med kartofler samt fløde. Smagen er helt fantastisk og er helt perfekt med lidt groftreven syrlig æble og eventuelt nogle champignons eller Søl (Havets bacon), stegt på panden i lidt smør og toppet ovenpå inden servering
Den traditionelle Jordskokkesuppe, er lavet med kartofler samt fløde. Smagen er helt fantastisk og er helt perfekt med lidt groftreven syrlig æble og eventuelt nogle champignons og Søl (Havets bacon), stegt på panden i lidt smør og toppet ovenpå inden servering
Mmmmmm denne cremede jordskokkesuppe er som skabt til en kold efterårs-/vinteraften. 450 g jordskokker100 g kartofler1 løg2-3 spsk olivenolie8 dl hønsebouillon1 tsk fintrevet muskatnød3 dl madfløde2 spsk friskpresset citronsaftGroft saltPeber1 pakke bacon2 store håndfulde kruspersilleSådan gør du. 1) Løget pilles og skæres i små tern2) Kartofler og jordskokker skrælles og skæres i grove stykker3) Varm olivenolie op i en gryde og rist kartofler, jordskokker og løg heri. 5) Mens grønsagerne koges møre, skæres baconen i små stykker og steges sprøde på en pande. 6) Skyld persillen godt (lad det eventuel stå i et glas vand i 10 minutters tid), og hak det fint7) Blend til sidst suppen med en stavblender og smag til med salt, peber og citronsaft8) Servér suppen i rygende varme suppeskåle, og drys godt med bacon og persille. 1 pakke bacon
Claus Meyer laver sin på kun jordskokker, mens jeg vælger at bruge kartofler også. Til en sommerfest med arbejdet fik vi en dejlig jordskokkesuppe, så det skulle vi helt sikkert prøve at lave selv