Denne trifli kan også nemt laves med andre frugter og bær, fx jordbær, pære, æble, blåbær. I år tilføjede jeg denne græske trifli til vores menu på hotellet
Trifli af skyr m. Selve fyldet er virkelig lækker – smager som jordbær softice. frosne jordbær. De frosne jordbær og hytteosten blendes, til det ikke kan køre rundt mere, tilsæt hindbær og herefter skyr, sødemiddel, vanilje osv
På bloggen har jeg tidligere delt et væld af minimuffins, små jordbærtærter, portionsanrettede cheesecaketriflier med sommersmag og friske jordbær og minichokoladecheesecakes
Skyl og nip jordbærrene. Triflien kan spises helt nylavet, mens biskuitterne er sprøde, eller man kan lade den stå og trække ligesom dansk trifli med makroner
bruge andre frugter som fx pære, blommer, jordbær osv. Men når jeg engang imellem afviger fra min yndlingsmorgenmad, så sker der ting som denne morgenmadstrifli
Triflien kan naturligvis også laves på friske rabarber og forskellige bær, ligesom stikkelsbærrene sagtens kan erstattes af en tilsvarende mængde jordbær eller hindbær, da de også klæder rabarberne rigtig godt
Jordbær-karameltrifli. Jordbær (frosne eller friske). Hvis jordbærene er frosne, skal de lige nå at tø op, så tag dem ud til optøning inden du begynder
Rabarbertrifli med flødeskum, jordbær og markroner. rabarbergrød over og nogle jordbærskiver. Hvis du har en god potion rabarbergrød i køleskabet, så det var ingen sag, at tilberede en hurtig rabarbertrifli som en sommerdessert