En dejlig rød, sød, sur, sommer-jordbær kan man ikke lade være med at holde af. En dejlig rød, sød, sur, sommer-jordbær kan man ikke lade være med at holde af
Jeg selv er vokset op med frosne grøntsagsblandinger og en grøn salat af iceberg, agurketrekanter og halve cherrytomater og så overhældt med Thousand Island og Tommis familie har prioriteret kartofler og sovs
friske/frosne bær (jeg brugte en håndfuld jordbær og en lille håndfuld blåbær). Du kan med fordel også skære jordbærene eller større bær i mindre stykker
servere den med en herlig Hindbær eller Jordbærsovs, som vist på billedet. Dog viser facts, at deres proteinindhold er meget tæt på Gammeldags Flødeis med jordbærsmag
Opskriften er en grundopskrift, så du kan selv tilsætte smagsstof – lakrids, vanilje, jordbær el. Det er simpelthen utrolig, hvor uheldig jeg har været her i starten af december
Frysetørret jordbær og brombær. Frysetørret jordbær og brombær. I dag er der både blevet tid til den sidste rengøring, lidt tøjvask, lave müsli og selvfølgelig den før omtalte leverpostej
Skær avocado, courgette, jordbær og ananas (se næste step) i små tern og kom det i en skål. Første gang jeg serverede denne var til mine forældre, hvor min far fik en traditionel krydret - salt og peber og med brun sovs til
5 friske jordbær. Bland det sammen så det ikke har den alt for tykke konsistens og derefter tilsætter du 5 friske jordbær som skæres ud i helt små stykker og det samme gør du med den ½ banan rør det sammen så det er fordelt jævnt i yoghurten. 5 friske jordbær