Jordbærkompot. Mousse. Vask og rens jordbær og skær dem i kvarte. (Det er vigtigt at kompotten er helt kold, da den ellers vil smelte moussen og retten skal laves om)
F. o. r. l. e. d. n. b. a. g. t. j. c. h. k. m. u. s. v. i. p. y. ,. f. å. æ. H. I. ø. w. O. Y. -. R. ). T. 3. 2. 0. 1. ½. P. K. S. 5. N. J. D. M. V. 6. ) l
Oetker KageMousse med chokoladesmag. 1400 - 500 g jordbær eller andre friske bær. Pisk kort med en håndmixer på laveste hastighed, derefter 3 minutter på højeste hastighed til moussen er luftig. Fordel 1/2 af moussen på nederste bund og læg næste bund på. Fortsæt indtil sidste bund er lagt på og smør den sidste 1/2 af moussen på toppen af kagen
er rigtig godt som fyld i kager, du kan også bruge den med jordbær og andre bær, men husk at smag den til så den ikke bliver for sød når den skal bruges som fyld i en kage med fondant
Vanilje/marcipan cupcake m/jordbær frosting(Fyld af chokolade mousse i midten)Du skal bruge. Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med en cupcake-udhulerFyld chokolademousse i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage
1/2 bakke friske jordbær, 2 bananer og hakket chokolade. Måske kunne man bruge den mellem 2 lagkage bunde sammen med frisk frugt og en mousse,. 1/2 bakke friske jordbær
Jordbær. Lav først kagen og lad den køle af, inden du lægger chokolademousse på toppen. Evt jordbær sirup (kog lidt jordbær med sukker - og si de hele bær fra)
frysetørrede bær (hindbær, brombær og jordbær). et meget lille nip salt (det hjælper æggehviderne med at blive stive, men skal ikke give smag til moussen)
Jordbær-/Astimousse. Jordbærgele. Chokolademousse. Jordbær-/Astimousse. frosne jordbær. Når chokolademoussen har sat sig befrier du kagen fra form og kageplast, og stiller den på et fad med en rengjort kagering beklædt med kageplast omkring