Creme. Creme. Fordel cremen herpå i små toppe og tryk de resterende bunde ovenpå. 100 g hvid chokolade + 30 g ekstra (kan udelades, hvis man vil have en helt ensartet creme). Lad cremen afkøle ca 30 min i køleskab, rør godt rundt og kom i en sprøjtepose. 100 g hvid chokolade + 30 g ekstra (kan udelades, hvis man vil have en helt ensartet creme)
Fredag var J syg og så havde vi god tid til at lave hjemmelavet nutella. Fandt en opskrift i Emmerys bagebog "Den økologiske bager" og fulgte den nogenlunde
Det her er det bedste brød jeg har smagt meget, meget længe (skrevet i al beskedenhed. -)). Kastanjemel giver en helt fantastisk smag til brødet, og selvom vi fik det til morgenmad, tror jeg det ville være helt perfekt til ost som en dessert
Tilsæt flormelis og rør godt igennem til en ensartet creme. Tilsæt cream cheese og rør kort til cremen er samlet og tilsæt til sidst citronsaft efter smag og rør godt rundt
Pisk fløden til let skum - husk det skal blive til en creme, og må endelig ikke blive for fast. Jordbær-/passionsfrugtlagkagen er derfor ikke en børnelagkage, men den var nu et ganske, ganske stort hit i børnehaven alligevel
med jordbær eller måske en god vanilieis. Sidste år var det oreo lagkage (find opskriften her på bloggen), men i år blev det en dejlig tung og klæg oreo brownie
Blend alle de våde ingredienser i en foodprocessor til det er en cremet masse. Navnet siger næsten sig selv… Jordbær og chokolade i lag, en symfoni af glæde synger i min mund
I bærsæsonen kan du erstatte rabarberkompotten med en kompot af fx jordbær og hindbær. Fordel resten af rabarberkompotten og kagecremen ovenpå og top med en lagkagebund