Pynt med jordbær og skær kagen med en skarp kniv. Fordel herefter hindbærmoussen på den kolde kagebund, og stil den i køleskabet mindst 4 timer så den kan stivne
Opskriften kan bruges som grundopskrift, så du kan selv variere syltetøjet (fx kan du i stedet bruge rabarber eller jordbær - eller en blanding af de to), men denne opskrift med udgangspunkt i en hindbær roulade, da jeg netop har lavet en masse god hindbær syltetøj med citron i (se evt
Det er ekstra lækkert at pensle kagebunden med smeltet mørk chokolade. Nu er det juni lige om lidt og de danske jordbær er begyndt at melde sig rundt omkring
De fleste opskrifter på Victoria sponge cake dækker egentlig over både bunde og fyld (som er jordbær eller hindbær marmelade), men da vi udelukkende bruger den som bunde i vores kager, springer vi fyldet over
Jordbær. Kagebund. Pynt kagen med chokoladespåner og jordbær inden servering. Først laves kagebunden. Glat den færdige chokolademousse ud over den afkølede kagebund
Nu har du en skabelon til kagebundene. Oetker KageMousse med jordbærsmag. Pynt den afkølede kage med jordbær, hindbær, Chocolate Silver Pearls og Princess Lillifee-krymmel
Herpå knuses nogle købte makroner, noget hjemmelavet kagecrem(det må du google) og noget købt jordbær/rababergrød puttes på, endnu en kage bund og det hele gentages
Den blev pyntet med friske, danske jordbær og fløde, men laver du en større portion ostecreme, kan den sagtens bruges også – eller du kan smøre en anelse smørcreme eller flødeskum på, og så pynte med et fint marcipanbånd – sådan som jeg har gjort her