Jordbær sorbet. Blend sukkermassen sammen med jordbær og lad "jordbærgrøden" køre ca. i en ismaskine (afhængig af om du bruger henholdsvis frosne eller friske/optøede jordbær)
Her har jeg laget en enkel utgave med gelepulver med jordbærsmak i stedet for gelatin og jordbær. Av en eller annen grunn ble det masse skum på toppen av geleen, det fjernet jeg men en skje
Samtidig er cheesecake opskriften enkle og fremgangsmåden ligeledes simpel. 50 g jordbær, 25 g hindbær & 25 g blåbær). 50 g jordbær, 25 g hindbær & 25 g blåbær)
Rabarberne er frisk importeret “jordbær-rabarber” fra vores forældres køkkenhave. Topping/gele. Kan du ikke lige få fat i rabarber, kan du sagtens bruge jordbær eller lign
Ikke noget med et lille drys kanel, et jordbær på toppen eller andre uhyrligheder. tilsat knuste makroner og afsluttet med et lag flødeskum på toppen og måske en lille, blævrende klat rød gele
Jordbærtærte med flødecreme og marcipan – så ønsker jeg mig ikke mere i år. Klassisk jordbærtærte med marcipanmasse oven på en lækker sprød mørdej, et lag mørk chokolade og så en vanilleflødecreme og masser af jordbær