Selve blancmangen har jeg lavet af frosne jordbær og græsk 10% yoghurt. { Blancmange med jordbær og græsk yoghurt }400 g frosne jordbær400 g græsk youghurt 10%20 g Stevia Hermesetas (4 tsk)4 tsk Agar Agar pulver - vegetabilsk husblas(eller 4 alm. Bring de frosne jordbær i kog, tilsæt stevia og vaniljekorn, blend og opløs 2 tsk agar agar ( 2 stk husblas) efter anvisning på indpakningen
Dessertklassiker med jordbær, flødeskum og jordbær med et pift af havtornesirup. Læg den kolde bund på et fad og pynt den med jordbærskiver og flødeskum fra en sprøjtepose, mynteblade og havntornesirup
Eller hvor Rizzo kaster en jordbærmilkshake i hovedet af Kenickie. Jeg har i denne version brugt jordbær som smags- og farvegiver, men man kan jo proppe hvad som helst i sådan en herlighed
D. a. g. 1. t. i. l. b. e. f. r. 3. u. s. k. ø. n. ,. o. p. å. d. m. 5. N. h. j. v. æ. -. M. H. y. (. c. 6. 8. ). 4. /. z. E. S. 0. 2. T. F. B. L. 7. P. 9. K
J. e. g. v. a. r. t. i. l. 4. 0. å. s. f. ø. d. h. o. m. n. ,. y. N. j. k. b. æ. u. p. D. H. M. 2. 1. ̊. z. 5. c. V. /. -. 3. S. Ø. R. E. K. T. L. A. Z. I. B. 8. C. P
Jeg var til en fest for et år siden, og der på dessert bordet var der en fin opsats med jordbær - jeg har lige siden tænkt på at det måtte kunne jeg lave selv
Jordbærkompot. Vask og rens jordbær og skær dem i kvarte. Når jordbær-kompotten er kølet helt af, tages et par skefulde af den og placeres nederst i hvert glas som desserten skal serveres i