Jeg har her lavet nogle små nogle af slagsen. Fremgangsmåde. Fordel nøddecremen i alle de små tærter. Fordel vaniljecremen i et jævnt lag udover de små tærter
Til den søde tand havde jeg bagt småjordbærtærter. Stik små cirkler ud (ca. Når man vælger at stikke små tærter ud, kommer der naturligvis en del "spild"
Jeg lavede halv portion af tærten, og lavede dem i små portionsstørrelser, så der blev 3 små tærter (en til hver), og billedet her er af dem (Beklager kvaliteten, men havde ikke mit kamera med, og min mobil er ikke den bedste)
Blåbær er billig og gode fortiden, så her er en opskrift på lækre små blåbærtærter med mazarinbund. De små tærter blev godkendt af mine søde veninder - og madblogger Madfryd, så de fortjener helt sikkert en plads på bloggen
Så som en lille for-dessert havde jeg lavet små jordbærtærte. Lav små toppe af creme på midten af bundene, så der stadig er plads til at sætte jordbær på ude i kanten
Jeg valgte at lave det i en en smule mindre tærteform, end den "normale" og jeg fik derfor også til 4 mini-jordbærtærter, som er lavet i muffinsforme. Den storte tærte skulle bages ved 200 grader(180 grader varmluft) i 15-20 minutter og de små i 8-12 minutter
Tærten havde en god konsistens, da kombinationen af den sprøde chokolade og bundens lidt småbløde, småporøse, småknasende struktur, samt de friske, søde jordbær og den kolde vaniljeis gav et fantastisk helhedsindtyk
Den er af samme type som de jordbærtærter, man kan købe hos gode bagere – bare lige en tak bedre. De skulle ud og se de små kalve, som der kom to mere af i nat og i det hele taget se lidt af livet udenfor selve Aarhus