Bund. ) Jeg lavede en lækker jordbærtærte,- den er altså bare altid et hit. Lækker jordbærtærte, der,- hvis man kigger godt efter - er drysset med en smule guldstøv
Den sprøde tærtebund fyldt med saftig mazarin , et strejf af pistacie og en top af friske jordbær. Det kan ikke kun være på grund af udseendet, at den her jordbærtærte kan flotte sig med en forsideplacering på kagebogen Meyers Kager
Lad derefter bunden afkøle i køleskabet. Jordbærtærte er vel en sommer-klassiker, og god – dét er den. Smelt chokoladen over et vandbad og hæld så chokoladen udover den afkølede bund – sørg for at chokoladen dækker hele bunden
ventetid (bunden skal nedkøle og chokoladen skal smeltes), men selve bagearbejdet er meget nemt. Jeg bagte i sidste weekend en fantastisk og meget sundere udgave af den traditionelle jordbærtærte, som jeg altid spiser meget af når sommeren og jordbærenes tid er over os – men nu er det blandt andet slut med alt sukkeret
Tærten havde en god konsistens, da kombinationen af den sprøde chokolade og bundens lidt småbløde, småporøse, småknasende struktur, samt de friske, søde jordbær og den kolde vaniljeis gav et fantastisk helhedsindtyk
Bund. Kylling og karry. Oven på en lidt for begivenhedsrig dag i går hvor jeg 1) var til jobsamtale og 2) måtte til dyrlægen med min lille Diva fordi hun ikke ville spise, havde jeg brug for at forkæle mig selv og Christian lidt
Bund. Fyld til bunden. Bland de to ting sammen og fordel det over den ubagte bund. Jeg har vist aldrig fået nedfældet en samlet opskrift på Michelinkagen
Den sprøde bund og den bløde topping er en helt perfekt kombination, og tilføjelsen af frysetørrede brombær og pistacienødder giver lidt ekstra til smagen