Ikke sådan en "sølle" kage bare med mørdej og flødeskum - næ nej - det er the full monty med mørdej, mazarinkage, chokolade, vanillecreme vendt i flødeskum og så selvfølgelig toppet med danske jordbær
fløde. En anden udgave af denne kage er en fransk jordbærkage, også kaldet “Fraisier”. Man kan lave kagen med lige den creme eller mousse, man har lyst til
Mulighed for at afprøve kagen, kom da jeg skulle have feriekage med på arbejde. Men når nu ingredienserne er marcipan, smør, jordbær og fløde – så kan det vel ikke gå helt galt
Det hele den kombinatinaton af det super lækre fede fløde, sammen med den halvsure passion og friske mango smag, der gør den sidder liiiiige til at man har lyst til en til, og så en til, måske lige en enkelt mere, til der ikke er mere tilbage og man skal ud og lave en ny, så der er til næste gang man åbner køleskabet
Uden der er noget som helst "light" over den med creme frise og fløde mængde der er i. Jeg skrev lidt sammen med værtinden og hun syntes at det skulle være kærnemælk fromagen, OG SÅDAN BLEV DET
Pisk fløden til skum sammen med sukkeret. Det en kage som ikke et særlig sød, men med en MASSE smag. Når den er begyndt at sætte sig, bland den samme med malibu og den piskede fløde, og hæld den derefter over brownien
I min svigerfamilie har vi smagt alle byens jordbærkager og de er blevet vejet og dømt, men altså, der er ikke nogen af dem som kan måle sig med denne hjemmelavede jordbærkage, ifølge mig