Bunde. En smule af chokolademoussen smørers på og de brændte mandler hakkes groft og drysses henover og den sidste bund presses ned så de ligger klemt sammen
For at få mest muligt med af frugten, bruger jeg en dejskraber og skraber kernerne imod sigtens bund, så kernerne til sidst er det eneste som er tilbage i sigten
Kakao-mandel bund. På pistacie bunden, skæres det 'bagte' af. Mandel-kakaobunden pensles med sirup. Og trykkes ned på chokolade-moussen, så moussen lige når op omkring kanterne af kage-bunden
Bund. Klart at kikesbunde laves først. Hældes over kiksebunden. S'more. Til alle dem som ikke ved hvad det er (og som jeg som jeg var en af, indtil for ganske nylig) er det en kiks-chokolade-marshmellow blanding, som er vældig populær i USA
Som det sommerbarn jeg er, med fødselsdag midt i den sæson, der efter sigende skulle være årets varmeste og mest solrige (jeg venter stadig), er det langt fra første gang, jeg fejrer fødselsdag med en form for jordbærkage på bordet
Brug evt et glas eller kop med flad bund, til at jævne det ud med. 20 cm tærteform med løs bund. I en form på 20cm i diameter med løs bund, spredes kiksebunden jævn ud og op af kanterne. 20 cm tærteform med løs bund
Selvom det ikke helt er jordbærsæson endnu, så kan vi godt begynde på jordbærkage sæsonen ikk´´På "Alletiders kogebog" fandt jeg en opskrift, der passede fint til kortaften