T. i. r. a. m. s. u. e. n. o. k. d. t. p. l. æ. g. H. h. v. c. j. b. (. 6. ). 2. 1. 3. ½. 5. 0. f. ø. E. N. D. V. I. R. 4. -. y. P. Y. 8. S. ,. L. F. O. å. /. é
Tiramisu med jordbær (til ca. Denne opskrift kan både laves med og uden jordbær. Det burde ikke komme som nogen overraskelse, at tiramisu står højt på min liste over yndlings desserter, grundet den raffinerede smag af kaffe
Rabarber - Jordbær - Mascarpone - Espresso. en sommer tiramisu-agtig dessert i dag. Rabarber og jordbær i creme af mascarpone og hvid chokolade, samt ladyfingers i espresso
Der er opskrifter på tiramisu med citronlikør, med brombærsyltetøj og solbærlikør, med jordbær, med kahlua, creme og cacao samt med nektariner og Marsala
) Vil man give den et sommerpift skal man servere den med jordbær, som passer rigtig godt til. Tiramisu på italiensk betyder "A pick me up" på engelsk, altså er det en form for energibooster
Jordbærgrød. Jordbærrene skylles og renses. Marinerede jordbær. Jordbærrene skylles og renses og skæres i. Læg jordbærrene i en skål og mariner dem i appelsinsaften og cointreau
Vend forsigtigt tiramisuen ud på et fad, og anret med jodt friske jordbær samt mynte. Skyl jordbærrene, og blend dem sammen med limoncello til en glat puré