Jeg synes han skulle forkæles lidt ekstra, så jeg i går lavede jeg de fineste små flødeboller medjordbærsmag, der udstråler forår til den helt store guldmedalje, hvis jeg altså selv skal sige det… Jeg pyntede dem med kandiserede stedmoderblomster der kombineret med den hvide chokolade, ser helt fortryllende ud
LAGKAGE MEDJORDBÆRKOMPOT OG NOUGAT-CHOKOLADEMOUSSE. Tilsæt nougat og chokolade i små stykker. Rul marcipanen tyndt ud og overtræk kagens top med marcipan
Jeg ville gerne have pyntet kagen med frysetørrede jordbær, men svæklingen her kunne ikke få låget af bøtten, så i stedet måtte jeg bruge de frysetørrede hindbær, men mon dog det har haft en negativ effekt
Overtræk kagerne medchokoladen og lad dem tørre helt. Sprøjt frostingen på kagen og klistr halve jordbær på - det kan anbefales at vente med at påsætte jordbærrene lige med denne frosting, da de godt kan "opløse" den og glide ned
Temperer den mørke chokolade og overtræk flødebollerne. Skær toppen af jordbærrene og sæt et bær på hver af de kolde marcipanbunde, med den skårne side nedad
hvid chokolade+jordbær & alm med god mørk chokolade). ▪ Den ene del kommes i en sprøjtepose og i køleskabet, mens den anden vendes med knuste frysetørret jordbær og herefter skal denne også i spøjtepose og så i køleren med den