Jordbærkompot. Pisk fløden til flødeskum i en anden skål. Vask og rens jordbær og skær dem i kvarte. Resten af kompotten vendes over i flødeskummet og vend derefter blandingen af æggeblommer i også
Smagen af friske bær sammen med den mørke rom og den luftige søde flødeskum er bare helt perfekt. Man kan selvfølgelig bruge andre bær end lige jordbær og hindbær, dog vil jeg sige at det passer rigtig godt med lidt syrlige hindbær ind i den ellers søde dessert
Tilsæt sukker og vanille til flødeskummet og vend det i. Jeg har her brugt jordbær og rabarber, men du kan sagtens bruge andre bær som hindbær, brombær, stikkelsbær, ribs, eller hvad du nu kan få fat i
Vend jordbær, flødeost og flødeskum sammen. Jordbærfromage. Jordbærfromage. Drys jordbærrene med sukker. Afkøl husblassen med citronsaft, og rør den derefter i jordbærblandingen
Jordbær og flødeskum til at lægge mellem lagene og pynt kagen med. Og så er det ellers bare fri leg med pynten, som I kan se, valgte jeg “bare” at pynte den med flødeskum og flag
Pisk fløden til let flødeskum og vend det forsigtigt sammen med den afkølede kagecreme. Til mandens og svigerfars fødselsdag havde jeg, ud over hindbærrouladen, også lavet macarons og en chokoladekage med jordbær og kirsebær på toppen - en rigtig sommerkage