Jomfruhummerhaler som hovedret opskrifter

Hummerbisque

Hummerbisque

Man kan naturligvis bruge hummerkøddet som “fyldet” i suppen i stedet for kammuslinger – Det vil nok være det mest naturlige, hvis man begiver sig ud i selv at lave en hummerbisque
Ciabattabrød

Ciabattabrød

Jeg har bestemt mig for at bruge et kilo jomfruhummerhaler og noget af min fars lækre laks, fanget fra hans lille jolle, til fiskesuppe

Jomfruhummere

Jomfruhummerhaler. Denne ret er en ret hvor man får fedtede fingre og det er godt at vide hvordan man piller jomfruhummere (som store rejer)

Alternativ thanksgiving menu til 6 pers.

salatblade,hakket dild, estragon eller purløg, citronbådeTil denne ret skal anvendes de store amerikanske rejer, I stedet kan anvendes langusterhaler, jomfruhummerhaler, frossent krabbekød eller nordsørejerLøgene pilles, skæres i mindre stykker og blandes i en kasserolle med hakket persiIle, ituskåren persillerod, hakket hvidløg, ituskåren peberfrugt, salt, peber, laurbærblad og olie