Mangler du en god sensommerret til weekenden, kan jeg anbefale disse grillede jomfruhummer med hvidløg og persille, som smager af ren luksus og tilmed er super enkle og nemme at tilberede
11 kg jomfruhummere. 1Tag jomfruhummerne ud af skallerne. 1Steg jomfruhummerhalerne i olie i et par minutter, og krydr med salt og peber. 1Kom suppen i skåle, tilsæt syltet glaskål (uden lage), croutoner og jomfruhummere
Prikken over i’et er islandske jomfruhummere, som jeg har fjernet skallerne på og derefter smørstegt kort på panden inden de er blevet forenet med tortellini og sauce
jomfruhummerhaler (helst friske). En lille smule revet hvidløg (til stegning af jomfruhummerhalerne). I en anden pande steger du jomfruhummerhalerne ved hård varme sammen med lidt olivenolie, salt, peber og hvidløg - det tager MAX et par minutter
En ordentlig skudefuld forskellige skaldyrsskaller (rejer, hummer, krabbe, jomfruhummer osv. Hæld et par skefulde skaldyrsbisque over (sørg for at få ærterne med), fordel jomfruhummerhalerne på hver tallerken og drys til aller sidst med lidt frisk basilikum
Jeg har fundet lidt jomfruhummere i fryseren og nogle tomme marmeladeglas i skabet. så tænker jeg at stege jomfruhummerene med lidt hvidløgsolie og anrette dem i et lillle marmeladeglas, dekorere med lidt små blomkålsbuketter og rucola