Jomfruhummer med hvidløg opskrifter

Grillet jomfruhummer i pernod

Grillet jomfruhummer i pernod

Anret jomfruhummermed tomatconcassé på store tallerkner. Start med at skære fra hovedet ned til halen
Grillet jomfruhummer med pernod

Grillet jomfruhummer med pernod

Sautér hvidløg i olien. Anret jomfruhummermed tomatconcassé på store tallerkner. Flæk jomfruhummerne. Start med at skære fra hovedet ned til halen
Grillede jomfruhummer

Grillede jomfruhummer

Mangler du en god sensommerret til weekenden, kan jeg anbefale disse grillede jomfruhummermedhvidløg og persille, som smager af ren luksus og tilmed er super enkle og nemme at tilberede
Jomfruhummer med jordbærsalat

Jomfruhummer med jordbærsalat

Hak persille og hvidløg, og rør det ind i smørret. Jomfruhummerne hygger sig på grillen. Start med smørret
Jomfruhummere med bisque, croutoner og syltet glaskål

Jomfruhummere med bisque, croutoner og syltet glaskål

Tilsæt hvidløg, timian og paprika, lad det stege lidt med, og tilsæt tomatpuré. Fjern først hovedet, pil derefter skallen på den øverste del af kroppen af, og vip til sidst halen af, så tarmen kommer med ud
Jomfruhummere i urtehaven

Jomfruhummere i urtehaven

Knus et hvidløgsfed og bland med safranmayonaise. Jomfruhummerbisquemed safranaïoli. Drys halerne med lidt salt og sukker og stil på køl en times tid inden tilberedning
Spaghetti med jomfruhummer

Spaghetti med jomfruhummer

Opvarm smørret på en pande ved jævn varme sammen medhvidløg og peperocini. Inden løget bliver brunt (det må det endelig ikke, for så bliver det lidt bittert i smagen), så kommer du de rensede jomfruhummerhaler
Linguine med skaldyr | Linguine allo scoglio

Linguine med skaldyr | Linguine allo scoglio

Mas jomfruhummernes hoveder godt med en ske, det giver en masse smag til sovsen. Skyl jomfruhummerne, og skær dem igennem helt fra toppen af hovedet og ned gennem maven, så løber safterne og smagen ud i sovsen, når de kommer på panden
Spyd med skalddyr

Spyd med skalddyr

Halver jomfruhummerne og fjern tarmen i halen. Mas hvidløgetmed en kniv. Rør citrongræs og hvidløg i limesaften