Råmarinerede jomfruhummere med chili, persille og citron. Parmesan og smør understregede den gode smag af skinke (mit bud er, at der både var en god kogt skinke i, i selskab med en parmaskinke), og jeg var lykkelig
Læg jomfruhummerhalerne i den spilkogende lage. Jomfruhummerekogt med dild10 stk. 1,5 liter vand1,5 spsk saltet stort bundt dildSkyl jomfruhummerne i koldt vand. Dæmp varmen, så snart lagen atter koger, og kog jomfruhummerne ved svag varme i 2-3 minutter
Hvis den virkelig skal være efter spansk original opskrift, så koger du selv fiskefonden af rejehoveder og jomfruhummer skaller og helst over åben ild i en original paellapande
Kogt af. Har I ikke altid tænkt på, at de der jomfruhummere er helt vildt ufine. Men selv da vil jeg æde en hel dåse surströmning på, at vores jomfruhummere smager anderledes end jomfruhummere)