Jamie oliver italiensk mad opskrifter

Risotto

Risotto

Sidste sommer var jeg på Sicilien, og fik den bedste italienskemad nogensinde. Olivenolie1 stort hakket løg2 fed hakkede/pressede hvidløg250 g champignon skåret i kvarte3-4 dl risotto risHønsebouillonterning (hjemmelavet fond - hvis man hedder JamieOliver)6 dl vand2 dl hvidvingrønne asparges i skiversaltpeberVarm olivenolien i en gryde og kom løg og hvidløg i gryden
Svinemørbrad i marsala med ris og grønt!

Svinemørbrad i marsala med ris og grønt!

Denne opskrift er inspireret af JamieOlivers pork marsala, jeg havde dog ikke helt de samme ingredienser hjemme, så med lidt variation blev resultatet nedenstående
Pasta med pesto trapanese og to slags salat

Pasta med pesto trapanese og to slags salat

Det er faktisk en rigtig god kogebog der giver gode ideer til hvordan man kan lave lækker mad på kort tid og hvordan man kan sammensætte et måltid

Overdrivelse på alle måder

Den jeg altid vender tilbage til - JamieOlivers "The naked chef"Favorit kok. Italien, italienskmad, sushi, desserter, kager, Mors mad

Pasta – ny kogebog af Antonio Carluccio

Den italienskfødte Antonio Carluccio (i øvrigt manden bag den restaurant, som JamieOliver stod i lære i sin tid) har begået en ny kogebog, som kort og godt hedder “PASTA”