Maizena til jævning. Jævn medMaizena rørt ud i koldt vand. Det er en nem og meget velsmagende ret, som på fin vis kombinerer det søde med det syrlige i en god balance
lidt maizena til jævning. Bagekartoflen vaskes grundigt og deles i halve på den lange led, hvorefter skærefladen gnides med lidt olie, kryddersalt og sort peber
Ryst maizena og vand sammen til en jævning. Rør hakket kød med havregryn, vand, æg, peber og salt. Hak timian groft og vend det sammen med rodfrugter, oliven olie, salt og peber
Så jeg besluttede mig for, at nu var det på tide at jeg forsøgte mig med en rugbrødslagkage. Det pasede rigtigt godt sammen med, at jeg lige havde høstet rigtigt mange brombær – så min rugbrødslagkage skulle laves med rigtigt mange skønne brombær
Evt Maizena majsstivelse til jævning. Er sovsen ikke kogt nok ind, så kan du jævne den ved at blande lidt Maizena majsstivelse sammen med fløden inden du hælder den i
evt Maizena til jævning. Jævn evt med lidt Maizena. Jeg har valgt at servere mørbraden med den bedste Karl-Johan svampesovs, jeg til dato har haft held til at lave samt frisk spinatpasta
Maizena til jævning. Her kommer endnu en ret med kål. Maizena til jævning. Indholdet fra de to dåser tomater fik jeg blendet helt fine med en stavblender
Maizenamel og lidt vand, til jævning. Da det var færdigt tog jeg noget af væden op i en lille gryde og jævnede medmaizena, det blev derefter hældt tilbage i retten
lidt Maizena til jævning og en klat kulør for det kunstneriske indtryk. Men så kan man jo gå ind og lave maden – og man kan hurtigt lave den her sovs – en let flødesovs med smag af rosmarin og citron – selvom det kød, man har på lager ikke giver ‘noget at lave sovs af’