Jævning af kold grød opskrifter

Rabarbergrød

Rabarbergrød

Rør majsstivelsen ud i lidt koldt vand, og kom jævningen i lidt ad gangen under omrøring. Når sukkeret er opløst, røres jævningen i under omrøring
Kirsebærgrød – et strejf af sol og sommer

Kirsebærgrød – et strejf af sol og sommer

Rør Maizena ud med vand og når saften koger, røres jævningen ud i saften. Jævning. Hæld grøden op i en flot skål – og lad den afkøle en times tid på køkkenbordet – derefter skal den i køleskabet og stå i ca

Rød grød med fløde

Når først jævningen er kommet i grøden må den ikke varmes op på blusset igen – det giver klumper. Når grøden er ved at være gennemkogt, og bærerne er som du vil have dem, tages gryden af blusset

Jordbærgrød m/ honning & lime

Maizena til jævning. Synes selv bedst om en, ikke for sød jordbærgrød, og den bliver mere frisk af lidt lime