Jævning af kødsovs opskrifter

Millionbøf

Millionbøf

At millionbøf er hakket oksekød og løg i brun sovs og at kødsovs består af samme ingredienser, men at der her kan kommes lidt af hvert i – majs, pølser, bacon, svampe, tomat osv
Den klassiske lasagne

Den klassiske lasagne

Dette er din jævning. ½ brik sojafløde. Til “kødsovsen” skal du bruge…. Gulerødder skælles og hakkes og tilsættes sammen med resten af ingredienserne

Millionbøf

Tilsæt vand (hold ½ dl tilbage til jævning) og bouillonterning. Spaghetti og kødsovs med kaffe. Hvis ikke man har en slip-let-gryde, skal man bare røre kraftig, det første minuts tid, til farsen begynder at give væde fra sig, så kan man sagtens brune uden fedtstof

Millionbøf

Tilsæt vand (hold ½ dl tilbage til jævning) og bouillonterning. Spaghetti og kødsovs med kaffe. Hvis du ikke har en slip let-gryde, skal du bare røre kraftig, det første minuts tid, til farsen begynder at give væde fra sig, så kan du sagtens brune uden fedtstof

Tunlasagne

Rør en jævningaf den sidste mælk og majsstivelsen. Hæld jævningen i mælken, når denne koger. Pasta og kødsovs uden kød Dette er en af de retter, man slet ikke lægger mærke til “mangler” kød

Brun sovs

Der er to måde at jævne den brune sovs på – meljævning eller opbagning, nå ja, og så kan du også bruge fløde, men så bliver det en fed sag