Læs også om de lækre blomkålsretter eller gryderetter her. Spaghetti Carbonara – Det kommer nok ikke bag på mange at spaghetti carbonara er en traditionel, italiensk pastaret
‘Yderlår – benløse fugle’, står der på posen med skiver af yderlår fra vores sidste kødpakke. Benløse fugle- på italiensk ganske vist – lavede jeg for ikke så lang tid siden
Små blommetomater, små mozzarellakugler og pesto, ‘det der italienske kyllingelevermos’. Lavet dagen før, for som alle gryderetter bliver den endnu bedre af at trække et døgns tid
Der ud over er ternene man får af nakke Fileten perfekt til gryderetter og cassole. Nakkesteg eller Nakkefilet er stykket bag hovedet på grisen, lige før svinekammen
Jeg købte nogle lækre Barolopølser i det italienske supermarkedet “Ello” i sidste uge. De lå ganske enkelt i køledisken og kiggede på mig og jeg kunne straks fornemme at de var fyldt med god smag og kød, så jeg lod mig altså friste, uden helt at vide hvad de egentligt skulle bruges til
Gryderetter skal helst være koncentrede, men er det til sovse elskere, så hæld mere væde ved. Kød - alt kød i tern på 1x1 cm, eller hakket kød, kan bruges
Dette farsbrød er taget ud fra MissMuffins italienske farsbrød. Farsbrød er en fantastisk ting. Det er lidt ligesom en gryderet, hvor man kan komme alle de gode ting i man har lyst