Torta della nonna betyder ‘bedstemors kage’ og er en af de klassiske italienskedesserter, der er at finde på menuen på de fleste italienske spisesteder – ofte også i præfabrikerede udgaver
Her kan alle være med – forsøg dig med en anderledes og nem dessert fra Sicilien. I det følgende giver jeg dig nogle gode tips om opskriften, tilberedningen og serveringen af den sicilianske dessert
En italiensk menu er hovedsageligt inddelt i fire dele – antipasti, primi, secondi og dolci – mens vi i norden normalt inddeler vores menu i tre dele – forretter, hovedretter og desserter
Du er nok her, fordi du elsker Nutella, ikke. Hvis ikke, er det her nok, ikke lige, indlægget for dig. Det er nemlig ikke blot en pandekage opskrift, med Nutella til, det er en opskrift på pandekager med Nutella bagt ind i
Torta soffice di lamponi. En sommerlig version af den klassiske sandkage, her med friske hindbær. Hindbærrene giver en frisk smag som passer godt til den søde kage
Pavlova. Opkaldt efter den russiske ballerina Anna Matveyevna Pavlova (1881-1931). Desserten kommer oprindeligt fra Australien og er en udpræget sommerdessert hvor der benyttes friske sommerbær
Mousse ai fiori di sambuco e composta di rabarbero. En dessert som oser af sommer og sol, med både smagen af hyldeblomst samt rabarber til at give et frisk og godt modspil til hyldeblomster
Det er klart en af mine yndlingsdesserter, og nu er jeg klar med en ny version med hindbærcoulis og karamel, og den er virkelig god (hvis jeg altså selv skal sige det)