Italiensk svinekam opskrifter

Svinekam på italiensk

Denne måde at tilberede en svinekam på er genial. 1 kg svinekam uden svær og ben. 1 kg svinekam uden svær og ben
Udskæring - Nakkefilet

Udskæring - Nakkefilet

Nakkesteg eller Nakkefilet er stykket bag hovedet på grisen, lige før svinekammen. Også er der dem som absolout ikke vil have dem, da de er fede og som hellere vil købe de magere af Svinekammen
Lørdag og stegt svineskank med kirsebær

Lørdag og stegt svineskank med kirsebær

Sovsen blev lavet af stegeskyen, der først var skummet af for fedt, en sjat portvin mere og nogle skefulde italienske syltede sure kirsebær i lage

Svinekam på italiensk

Denne måde at tilberede en svinekam på er genial. Svinekam fyldt med æbler og persille En anderledes måde at lave en svinekam

Svinekam på italiensk

Sådan tilberedes svinekamitaliensk. Denne måde at tilberede en svinekam på er genial. 1 kg svinekam uden svær og ben. 1 kg svinekam uden svær og ben