Alle ingredienserne lige klar til at bruge. . De ternede grøntsager brunes og steges godt igennem. Nar man steger fars har det en tendens til at klumpe sammen i starten
For en udenforstående, som jeg selv, er det næsten umuligt at gøre en italiener tilfreds med en italiensk ret – pastaen bliver næsten altid lidt overkogt, saucen vil altid få en knivspids for meget salt, og bevar mig vel, om jeg skulle komme til at røre den forkerte vej i gryden…Nå, okay, det var måske lidt overdrevet
Men denne klassiker kan virkelig smage himmelsk hvis man bare sørger for at få masser af smag ind i sit kød og sin sauce, krydret med hjemmelavet pasta har du en fantastisk italiensk klassiker
Retten – der hedder Tortellini alla Medici på italiensk – har taget navn efter den prominente og magtfulde florentinske familie Medici, der i renæssancen hævede sig til den rigeste familie i Europa først ved tekstilhandel og siden bankvirksomhed
Guanciale er italiensk svinefedt (med en lille-bitte-tiny smule kød på), som bliver marineret i salt, sukker, sort peber, fennikel og hvidløg i tre ugers tid
Av av av, jeg vil vove at påstå, at det er noget af det bedste italienske mad, vi nogensinde har fået – også trods det faktum, at vi har siddet på forskellige, vidunderlig små restauranter i både Rom og Toscana og har fået nogle af de bedste pastaretter, vi (troede), vi nogensinde havde smagt
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed