Italiensk pasta sauce opskrifter

Bolognese sauce til "Spaghetti Bolognese"

Bolognese sauce til "Spaghetti Bolognese"

Alle ingredienserne lige klar til at bruge.  . De ternede grøntsager brunes og steges godt igennem. Nar man steger fars har det en tendens til at klumpe sammen i starten
Spansk pasta

Spansk pasta

Ikke ligefremt klassisk italiensk, men det er der jo heller ikke nogen der siger, at pasta altid skal være
De 10 bud ved det italienske middagsbord

De 10 bud ved det italienske middagsbord

For en udenforstående, som jeg selv, er det næsten umuligt at gøre en italiener tilfreds med en italiensk ret – pastaen bliver næsten altid lidt overkogt, saucen vil altid få en knivspids for meget salt, og bevar mig vel, om jeg skulle komme til at røre den forkerte vej i gryden…Nå, okay, det var måske lidt overdrevet
Spaghetti Carbonara – vegansk

Spaghetti Carbonara – vegansk

Spaghetti Carbonara er en fed, kolesterol-bombe fra det italienske køkken, som jeg må bekende jeg tidligere nød
Den store foodie andbefaling NYC

Den store foodie andbefaling NYC

Der fås selvfølgelig også traditionelle italienske retter. Den ser ikke ud af meget udefra, men de laver det mest fantastiske italienske mad
Gnocchi

Gnocchi

Gnocchi er af italiensk oprindelse. Det er en sådan lidt pastaagtig ting – både fremstillingsmetoden, hvor man koger dem i saltet vand – og dejen
Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Men denne klassiker kan virkelig smage himmelsk hvis man bare sørger for at få masser af smag ind i sit kød og sin sauce, krydret med hjemmelavet pasta har du en fantastisk italiensk klassiker
Fettuccine med guanciale, pancetta og lardo

Fettuccine med guanciale, pancetta og lardo

Guanciale er italiensk svinefedt (med en lille-bitte-tiny smule kød på), som bliver marineret i salt, sukker, sort peber, fennikel og hvidløg i tre ugers tid

L U X E M B O U R G 1 0 1

Av av av, jeg vil vove at påstå, at det er noget af det bedste italienske mad, vi nogensinde har fået – også trods det faktum, at vi har siddet på forskellige, vidunderlig små restauranter i både Rom og Toscana og har fået nogle af de bedste pastaretter, vi (troede), vi nogensinde havde smagt
Homemade Ravioli With Ricotta & Spinach

Homemade Ravioli With Ricotta & Spinach

Aftensmad, Italiensk, PastaretterPASTA. Dagen havde været lang, jeg var træt og det eneste, jeg havde lyst til var pasta
Kokkenes hverdagsmad uge 41

Kokkenes hverdagsmad uge 41

Original italiensk spaghetti bolognese. - Riccioli hvid pasta af durumhvede (skulle koges). Ovnstegt fisk med røget bacon og kold citronsauce