Italiensk pasta med tomatsovs opskrifter

Italienske kødboller i tomatsovs

Italienske kødboller i tomatsovs

Hæld vandet fra pastaen (gem gerne lidt) og bland pastamedtomatsovs, riv parmesan over. Pasta. Bland tomater med det resterende løg og hvidløg i gryden, og og lad det simre
Bagt pasta med broccoli og squash

Bagt pasta med broccoli og squash

Spaghetti Carbonara – Her har du en rigtig dejlig spaghettiret, der for mig er indbegrebet af det italienske køkken
Cannelloni med svampe og tomatsovs

Cannelloni med svampe og tomatsovs

Der mødte to italienske kokke op og så var det på med forklæderne og op på dupperne. hældes ovenpå de fine pastaruller
ugens menu uge 17 2013 – italienske klassikere

ugens menu uge 17 2013 – italienske klassikere

minestrone med bønner og pasta. Derfor er det tilladt at bruge alle slags grøntsager, pasta og bønner. Lasagnen er lagt sammen med spinat, svampe, bechamelsovs og tomatsovs
Sphagetti Meatballs

Sphagetti Meatballs

En ægte italiensk klassiker, som jeg har mit eget bud på hvordan kan laves. i ovnen og de er klar til at blande medtomatsovsen
Cannelloni

Cannelloni

Cannelloni er store pastarør, som du kan fylde meditalienske herligheder, så de kommer til at smage af sydens sol og varme – eller noget andet, hvad du nu har lyst til at komme i dem
Gnocchi

Gnocchi

Som med mange andre italienske specialiteter findes der lige så mange variationer af gnocchi, som der findes regioner i Italien og italienske husmødre
Pasta med kyllingeragú

Pasta med kyllingeragú

Min daværende italienske kæreste var ved at falde ned af stolen den dag jeg servere spaghetti med kødsovs (OBS
Italienske polpettes

Italienske polpettes

Vi serverer det gerne med frisk pasta og masser af revet parmesan. Men hvis man kører en mere low-carb livsstil, ja så er det jo bare med at erstatte spaghettien med grøntsager eller lave en salat til
Kødboller i tomatsovs – polpette di vitello al sugo

Kødboller i tomatsovs – polpette di vitello al sugo

I hvert fald ikke hvis menuen skal være italiensk. Hvis der bliver sovs tilovers i gryden, når alle kødbollerne er spist, kan den til gengæld med fordel bruges sammen medpasta dagen efter