Jeg eeeeelsker bare lasagne og generelt italiensk mad. Selvom der nu efterhånden findes laktosefrie oste, fra blandt andet Astrid & Aporna (læs artiklen her) samt Valios emmentaler ost, så er kan man også sagtens lave lasagne helt uden ost
Jo længere tid, jo bedre - så foregår det på den italienske, langsomme måde. Når det herefter har saucekonsistent, skal osten puttes i, mens der stadigvæk piskes
En forholdsvis klassisk lasagne med masser af grøntsager og italiensk smag. Hvis man på den anden side ønsker en vegansk lasagne, kan man selv lave en bechamelsauce af sojamælk og udelade osten
Den ægte italienskelasagne er kompakt, den skal ikke ‘flyde ud’ på tallerkenen – og så skal der ikke mozzarella, eller andre former for smeltet ost ovenpå, men til gengæld parmesanost mellem lagene
Parmigiano Reggiano Night er en årlig tilbagevendede begivhed, hvor aftenen er dedikeret til Parmigiano Reggiano og alle der holder af denne velsmagende italienskeost
Smelt osten i sovsen og smag til med krydderierne. Jeg har været ved at regne på min yndlingslasagne og fundet frem til at hvis jeg skifter nogle af ingredienserne i bechamelsaucen ud med mere fedtfattige alternativer, så er den ikke så slem i propoints som jeg frygtede
Italiensk,. Strø frisk revet parmesanost på lasagnen…. Parmesan ost. Færdigblandinger er spild af penge, det er ikke andet end E-numre, altså smagsforstærker og stivelse, og så får du et par lasagneplader med i købet som dog ikke er nok og du bliver nød til at købe en ekstra pakke plader