Italiensk mad tapas opskrifter

Djævleæg

Djævleæg

Deviled eggs – Amerikanske djævleæg, er en lækker hors d’oeuvre med oprindelse i det italienske køkken
Ugens opskrift - en oversigt fra uge 9-23

Ugens opskrift - en oversigt fra uge 9-23

Min største madkritiker. Den er utrolig enkel at lave og er perfekt til et Tapas bord, sushi bord, forret eller appertizer, når du får gæster

Top 5: Milanos bedste restauranter

Fantastisk maditalienske retter med et moderne twist – tilberedt med hjerte og sjæl. Du må ikke blive afskrækket nu, men trippa betyder mere eller mindre mave (eller indvolde) på italiensk – og faktum er, at restauranten serverer en masse retter, som er baseret på netop maven, tarmene og andre dele af dyret, som vi i Skandinavien nu om dage synes er groteske – men som i Italien anses for delikatesser

L U X E M B O U R G 1 0 1

Av av av, jeg vil vove at påstå, at det er noget af det bedste italienskemad, vi nogensinde har fået – også trods det faktum, at vi har siddet på forskellige, vidunderlig små restauranter i både Rom og Toscana og har fået nogle af de bedste pastaretter, vi (troede), vi nogensinde havde smagt

Vild med vin – let & liflig hvidvin

Charcuterie med pølse, italiensk pålæg som parma og bresaola, en god hjemmerørt pesto, ost og paté. Jeg elsker tiden til maden og ikke mindst tiden til at nyde den i selskab med et godt glas og godt selskab
Kyllingefrikadeller med kartofler og ærtedip

Kyllingefrikadeller med kartofler og ærtedip

Hæld en smule dressing (fx italiensk dressing) ud over salaten og drys med salt og peber. Jeg har glædet mig til at bruge noget mere tid på at lave mad til min familie, inden jeg skal begynde at læse på universitetet
Tapas Night...

Tapas Night...

Hjemme hos mig får det (sjovt nok) ofte et italiensk præg, så en mere korrekt betegnelse vil nok være antipasti
Laks, kylling og æg – med et twist

Laks, kylling og æg – med et twist

Italienske kyllingepølser m. For hvad skal du lige gøre, når der kommer gæster, tiden er knap, men hvor du alligevel ønsker at tilberede en lækker omgang mad