Italiensk brød til ost opskrifter

Francescone brød

Francescone brød

Italiensk luftigt brød med Biga, Tidsforbrug. Det smager rigtigt godt som tilbehørtil en pasta eller en salat, eller til bare at sidde og dyppe i olivenolie
Italiensk tomatsalat – caprese

Italiensk tomatsalat – caprese

Server med brødtil. Retten stammer fra det napolitanske køkken, og navnet henviser til øen Capri, der ligger i havet ud for Napoli
Fyldig italiensk suppe med palmekål

Fyldig italiensk suppe med palmekål

Server suppen med ostebrødene og lidt. Smør brødet med olivenolie og drys. Palmekål eller sortkål bruges ofte til suppe i Italien
Italiensk farsbrød (Polpettone al forno)

Italiensk farsbrød (Polpettone al forno)

Uanset hvad der har inspireret til dit farsbrød, så er der en ting, som kendertegner alle farsbrød, nemlig at resultatet skal være et blødt og saftigt farsbrød
Grøntsagspaninibrød med ruccola, ost og serranoskinke

Grøntsagspaninibrød med ruccola, ost og serranoskinke

Følger du bloggen, og den hurtige læser, vil sikkert se, at opskriften på brødet er den samme som mine grøntsagsbrød, her er den dog formet mere aflang som panini og brugt som italiensk inspiration
Majsboller

Majsboller

Brødtype. Tilsæt dernæst mel og bland det hele grundigt sammen. Lækre sprøde lune majsboller med smør og så en god ost, så har man en rigtig god start på dagen
Pasta carbonara

Pasta carbonara

Er du mere til hvidvin, så vælg en italiensk Chardonnay. Så bliver der ikke mere italiensk mama over det
Focaccia

Focaccia

Focaccia er nemlig et italienskbrød. Men herhjemme nyder vi brødettil aftensmaden den dag, det er friskbagt, og dagen(e) efter spiser vi det som sandwichbrød, eller bare som det er med ost
Frittata med spinat, broccoli og chorizo

Frittata med spinat, broccoli og chorizo

spanske tortilla eller den italienske frittata – altså en æggemasse bagt på. brød. Æggekage, tortilla, frittata – kært barn har mange navne
From Italy with love....

From Italy with love....

Lækker italiensk mad er let at lave og jeg kan lide den måde, at man kan tage få ingredienser og trylle det om til et skønt måltid
Dobbelt fødselsdagsfest

Dobbelt fødselsdagsfest

Lidt forskelligt italiensk nips, man kunne sidde længe over. Til dessert var der ost og hjemmebagt knækbrød – Bondemandens valg – og makronsnitter med solbærsyltetøj
Chefs Season i New York #1 – Lunch Panini

Chefs Season i New York #1 – Lunch Panini

Lækkert brød, samgfuld smeltet ost og masser af lækkert fyld. Jeg har pakket fyldet i forskellige bøtter og tager det hele med på arbejde, så kan jeg varme og samle maden der, og have nok med til et par dage =)
Pizza - made from scratch!

Pizza - made from scratch!

Mine favoritter er med chorizo og squash og med italienske kødboller. Man lader simpelthen stenen stå i ovnen, mens den varmer op, og når man putter pizzaerne i ovnen, bliver dejen ramt af en intens varme nedefra, der får brødettil at hæve bedre og giver sprød bund uden at brænde