Italiensk luftigt brød med Biga, Tidsforbrug. Det smager rigtigt godt som tilbehørtil en pasta eller en salat, eller til bare at sidde og dyppe i olivenolie
Uanset hvad der har inspireret til dit farsbrød, så er der en ting, som kendertegner alle farsbrød, nemlig at resultatet skal være et blødt og saftigt farsbrød
Følger du bloggen, og den hurtige læser, vil sikkert se, at opskriften på brødet er den samme som mine grøntsagsbrød, her er den dog formet mere aflang som panini og brugt som italiensk inspiration
Brødtype. Tilsæt dernæst mel og bland det hele grundigt sammen. Lækre sprøde lune majsboller med smør og så en god ost, så har man en rigtig god start på dagen
Vild italiensk æggekage. Det er heller ikke ualmindeligt i Italien at lægge et stykke frittata i en flækket panino (lille brød) og spise den som en sandwich
Focaccia er nemlig et italienskbrød. Men herhjemme nyder vi brødettil aftensmaden den dag, det er friskbagt, og dagen(e) efter spiser vi det som sandwichbrød, eller bare som det er med ost på
Lidt forskelligt italiensk nips, man kunne sidde længe over. Til dessert var der ost og hjemmebagt knækbrød – Bondemandens valg – og makronsnitter med solbærsyltetøj
Lækkert brød, samgfuld smeltet ost og masser af lækkert fyld. Jeg har pakket fyldet i forskellige bøtter og tager det hele med på arbejde, så kan jeg varme og samle maden der, og have nok med til et par dage =)
Mine favoritter er med chorizo og squash og med italienske kødboller. Man lader simpelthen stenen stå i ovnen, mens den varmer op, og når man putter pizzaerne i ovnen, bliver dejen ramt af en intens varme nedefra, der får brødettil at hæve bedre og giver sprød bund uden at brænde