Server medbrød til. Skær mozzarella i skiver og anret ost ogtomatermed skiftevis en skive tomatog en skive mozzarellaog dernæst et friskt basilikumblad
Hæld en stribe olivenolie over brødetog garnér med persillebladene. Læg en skive mozzarellaost på hver skive brød, dernæst en sardel og kværn til slut lidt peber over
Mine favoritter er med chorizo og squash ogmeditalienske kødboller. Man lader simpelthen stenen stå i ovnen, mens den varmer op, og når man putter pizzaerne i ovnen, bliver dejen ramt af en intens varme nedefra, der får brødet til at hæve bedre og giver sprød bund uden at brænde
Jeg har her brugt dem i min egen version af den italienske ret Involtini di Melanzane aka. Den sender fluks tankerne ned til italien med friskbagt brødog et kold glas hvidvin til
Dette smagte i virkeligheden temmelig italiensk, nærmest som en pizza. Flæk brødetog smør et rigeligt lag pesto på inden den skiveskårede mozzarella lægges ovenpå
Ved siden af tallerknen stiller jeg det kølige hvidvinsglas, og det eneste jeg kan lave er, at se ud over Iseo-søens blå skær imens solen bager fra en skyfri italiensk himmel
Crostini er måske nok den aller mest kendte og klassiske italienske anti-pasti og er i al sin enkelhed jo bare ristet brød penslet med olie og toppet med det fyld man nu synes om
Pizza mel eller italiensk hvedemel. Når alle brødene er lavet pensles de med olivenolie og. pensles med olivenolien, på den anden ende sætter du med en spiseske dit