Italiensk brød med tomat og hvidløg opskrifter

Panzanella - italiensk brød salat

Panzanella - italiensk brød salat

Læg det på en bageplade med bagepapir og dryp lidt olie over. Skær de blandede tomater i mindre stykker og skær løget i tynde ringe
Bruschetta med frisk tomat

Bruschetta med frisk tomat

Rist brødet godt, server straks med et par skefulde tomatblanding på. 3 tomater. 1 fed presset hvidløg. 4 skiver Italienskbrød
Tips til perfekt hjemmelavet pizza.

Tips til perfekt hjemmelavet pizza.

Det er det ikke i italien (og på gode italienske pizza restauranter i Danmark) og det er det heller ikke hjemme hos mig
Cassoulet

Cassoulet

) italienske supermarked i Danmark. med et godt brød til (verdens bedste brød finder du jo som bekendt her på bloggen)
Bruschetta

Bruschetta

italienskbrød eller flüte. Når brødet er sprødt gnides de med et hvidløg inden der kommes et par skefulde af tomatblandingen
From Italy with love....

From Italy with love....

Selvfølgelig er reglen om, at man altid gerne må få italiensk vin til maden ogsåmed til at gøre det italienske køkkens appel større
Pizza - made from scratch!

Pizza - made from scratch!

Mine favoritter er med chorizo og squash ogmeditalienske kødboller. Man lader simpelthen stenen stå i ovnen, mens den varmer op, og når man putter pizzaerne i ovnen, bliver dejen ramt af en intens varme nedefra, der får brødet til at hæve bedre og giver sprød bund uden at brænde
Caccavelle alla Sorrentina

Caccavelle alla Sorrentina

Nå tilbage på sporet – Caccavelle opskriften er kraftig inspireret af en italiensk opskriftsamling / madblog
Italiensk tofudip....

Italiensk tofudip....

Den er rigtigt god som dip til grøntsagstave eller på brød evt sammen med lidt avocado eller æg. Blend tofuen sammen medtomater, urter, hvidløg, vand, olivenolie og friskkværnet peber
Ribollita - Toscansk grønsagssuppe med brød

Ribollita - Toscansk grønsagssuppe med brød

Daggammelt brød er en hyppig ingrediens såvel til Bruschetta, ristede brødstykker gnedet medhvidløgog stænket med olivenolie, Panzanella, en salat medtomatog udblødt brødog i suppen Ribollita
Sund pizza - sådan

Sund pizza - sådan

Hvis du sørger for at bruge den originale tynde og sprøde italienske bund, som er lavet af mel og en smule olivenolie, så er brødet slet ikke så slemt
Tapas Night...

Tapas Night...

Hjemme hos mig får det (sjovt nok) ofte et italiensk præg, så en mere korrekt betegnelse vil nok være antipasti
Deluxe kødsovs

Deluxe kødsovs

Meget gerne med en kraftig rødvin (med fare for at virke forudsigelig, gerne med en italiensk Ripasso eller en Amarone i den ‘mildere’ ende), for ellers drukner den i smagsindtrykket fra retten