10 pers. Bund. ½ pakke Digestive. 100 gr. smør. Is. 200 gr. moset/blendet frugt. sukker. 2½ dl. piskefløde. Denne is laves 3 gange med 3 forskellige slags frugt
I dag er det bloggens 3 års fødselsdag, hurra. Tænk at det allerede er 3 år siden, at jeg startede mad-eventyret… Det har indtil videre været både spændende og virkelig sjovt, og jeg glæder mig til sådan til (forhåbentligt) mange lige så gode år endnu
Islagkage – ala Daim islagkage. Islagkage har efter min mening altid været undervurderet. Specielt denne – hvor bunden er lavet af en marengs med en masse sunde fedtsyrer fra mandlerne
J. e. g. l. s. k. r. a. t. v. h. j. m. i. n. æ. ,. f. o. d. å. M. u. p. y. z. I. C. b. 6. 3. 1. 5. 0. ½. ø. c. 4. 2. P. F. L. S. -. B. 8. H. 7. /. 9. T
Man kan hvis godt sige at jeg køre med et tema i denne uge kan i gætte hvad det er. Men ramsløgene er altså lige kommet i butikkerne og det er så kort tid de er her, så nu får den fuld skrue