Næste dag laves en ny portion is med en anden slags frugt i. Der er mere end rigeligt til at smøre mellem lagene i islagkagen, så det oveskydende kommes i frysebøtter og spises, når man har lyst
Desserten bestod af en hjemmelavet baileys islagkage med nøddebunde mellem lagene. Tilbehøret var flute, to slags - et lyst og et mørkere med valnødder
top), to slagsis og flødeskum. Ergo er islagkage nærmest endnu mere fantastisk. Is er fantastisk. Fordel de to (eller flere) slagsis i lag henover og stil det i fryseren
Islagkage med saltkaramel og brownie / Panna cotta med karamel og hindbærcoulis / Sprød kokosmarengs med chokolade og æbleskum / Kaffe cheesecake med chokolade og saltkaramel
Chokoladeis. Alle ingredienserne undtaget chokoladen piskes sammen i en gryde og varmes op til max. Cremen køles ned - gerne den sidste tid i køleskabet, så den er kold når den skal i ismaskinen