Denne gang har jeg forsøgt mig med en yoghurt is med rabarber, som er lavet udenismaskine. Sommeren nærmer sig, så jeg har været i køkkenet for at lave is
D. e. t. v. a. r. n. y. å. s. d. i. 2. 0. 1. 3. ). o. k. l. c. 9. p. u. ø. b. m. ,. æ. g. f. w. B. h. L. F. /. S. U. O. 5. 6. H. -. 8. 7. C. T. Y. P. (. z. R. M. x. '. q. 4
Jeg tæller kalorier og undgår helst ris, pasta, kartofler og hvidt brød. Men lige som alle andre der er på kur, får jeg også lyst til is og alle andre usunde ting
Isen skal laves i en ismaskine, og selvom flere hjemmesider skriver, at man i stedet kan røre rundt i massen hver halve time, og tage den op noget tid inden servering, synes jeg personligt altid at det bliver et tarveligt resultat (ligemeget om det er flødeis med sukker eller en mælkeis)
Jeg kender en der laver det mest fantastiskeis. Helt perfekt i smag og konsistens. Måske til også at omfatte Indisk mad i aften, eller noget andet sjovt
Fyld massen i isformene og sæt dem i fryseren. 4-6 is. Mas alle hindbær, så det bliver til små stykker. ( det skal gøres lige når alle hindbærende lige er kommet ud af fryseren)
Når solen skinner og temperaturen stiger så får jeg altså lyst til is. Jeg har bare ikke godt af alt for mange is fra iskiosken, så derfor har jeg været i gang i mit køkken og lavet de lækreste sommer is som jeg kan spise med god samvittighed
Det har jeg ikke, og man kan godt klare sig uden. Ok, hvor bisset var den april lige. Heldigvis er det blevet maj med sol, varme og træer, der springer ud