Mælk i massen hvis du kommer den i ismaskinen) jeg brugte bare fryse legemet fra en is maskine, og stod og rørte rundt i massen i et par minutter med ske
Siruppen vil automatisk blive mere og mere tyk jo længere tid den koges ind, men hvis den når at blive for tyk, inden alle klumper er rørt ud - tilsæt da lidt ekstra vand, for på den måde at opløse de sidste stykker lakrids
Ved servering kan du enten drysse kagen medflormelis eller give den en skefuld creme fraiche. Pisk vaniljesukker, sukker og æg sammen til en luftig masse
- en djævelsk lækker ismed et strejf af HARIBOOg når der både er lækre ingridienser som lakrids, fløde og chokolade i, så kan det vel heller ikke gå helt galt, vel
Så kan du bruge forskellige slags bær og frugter, flødeskum, flødecreme, rørtis og alt, hvad du kan komme i tanke om af drys, chokoladespåner, hakkede nødder, krymmel etc
Kog blandingen op ved middel-svag varme mens der røres i blandingen med et piskeris (blandingen skal ikke disideretpiskes, men blot røres rundt med et piskeris)
Kom endelig med jeres kommentarer og gode tips, hvis I erfarer noget særligt under bagningen. Og så kunne man måske fristes til at tro, at jeg ikke synes det er særlig fedt, nu hvor jeg endelig holder fri
Bland mel, salt og sukker, og pisk det sammen med mælk. Der er også nogle, der mener, at pandekagerne kan laves tyndere, når der er øl i, hvis man bedst kan lide papirstynde pandekager
rørtmed knuste makroner) eller is. Drys medflormelis igennem en sigte, eller glasur af flormelis. Tilsæt æggene til dejen et af gangen og pisk dem godt ind i dejen
Jeg bruger modne bananer, som udover at give en god, naturlig sødme også er med til, at granolaen nogle steder samler sig i små chunky, næsten karamelliserede klumper
Alt dette vil jeg på bedste vis prøve at nyde, indtil de forhåbentlig snart ringer fra dyrehospitalet med en melding om, at alt er gået efter planen, og at jeg igen kan hente min bimsepige hjem
) Det klæder den desuden rigtig godt med en kugle vanilje is på toppen. Ja, det er altså ikke for at være fræk eller noget, men det hedder denne fantastiske kage altså
Jeg blandede kakaomassen til en lind masse for sig og vendte det sammen med den øvrige dej til sidste, men mon ikke resultatet bliver næsten det samme, hvis I blender alt på én gang